Det blev ett FULLSATT seminarium med över 260 deltagare på biopalatset i Göteborg!. 

Leg läkare Åsa Kastbom lärde oss hur vi vuxna kan upptäcka barn som blir utsatta för sexuella övergrepp. Hur vi kan fråga barnen om övergrepp genom att ställa mer direkta frågor och även visa att vi orkar lyssna på det de berättar.
Vår utbildare Rebecca berättade hur vardagen på nätet och sociala medier ser ut för våra barn. Och att barnen på de skolor vi besöker verkligen vill dela med sig och berätta för oss vuxna

 Leg psykolog Michael Lundgren gick in på psykisk ohälsa i samband med övergrepp. Kränkningar inom ett område möjliggör och underlättar kräkningar inom andra områden.


Så mycket viktiga frågor och funderingar. Vilket engagemang och fantastisk uppslutning! Stort TACK till alla er kloka och engagerade deltagare, tack Åsa, Michael och Rebecca. Och ett stort tack till våra sponsorer som gör det möjligt för oss att hålla våra viktiga utbildningar och seminarier helt gratis!

Föreläsare:
Åsa Kastbom, Michael Lundgren och vår egen utbildare Rebecca Larsson

"Tack för en fantastiskt intressant och meningsfull eftermiddag. Ett ämne som berör och som vi behöver bli påminda om att uppmärksamma. Jag fick med mig mycket värdefull kunskap som kommer vara användbar i vårt arbete med policys i skolan."
Skolkurator

"Tack för ett otroligt bra och givande seminarium! Vi tog med oss mycket nya kunskaper och starka intryck. Vi köpte boken ”Mera nej eller okej” och den var helt magisk, tyckte vi! Borde finnas på varje förskola. Mycket intressant eftermiddag med ett mycket viktigt ämne i fokus! Tusen tusen tack!"
Socialsekreterare